Udskriv

Proces

Med denne portal sætter vi gang i del to af den proces som vi har arbejdet med i Idrætssamvirket i Skanderborg igennem det seneste år. Vi håber, at du og din forening bliver lige så begejstret og frustreret undervejs, som vi er blevet. Det er et sundhedstegn og for os et bevis på, at vi har gjort et godt forarbejde.

Vi vil gerne invitere os selv på besøg hos dig, hvis du og din forening går i gang med at bruge værktøjet. For vi er drevet af en nysgerrighed på fortsat at udvikle redskaberne. Men vi vil dermed også pointere, at det ikke er Idrætssamvirkets opgave at holde værktøjet og portalen i live. Den opgave bliver nu overdraget til de foreninger, der bruger værktøjet.

Fødselshjælper til jeres proces
Hvis jeres forening har lyst til at arbejde videre med værktøjerne på www.frivilligstrategi.dk, men ikke kan se, hvorledes processen kan blive en aktiv del af jer, vil vi gerne som en del af vores selv-invitation stille os til rådighed som ressource og inspirationskilde til jeres arbejde.

Vi vil gerne høre fra jer!
Når I er kommet godt i gang med værktøjerne og oplever, at I har noget at bidrage med, har spørgsmål eller gerne vil have os med til jeres arbejde, starter vi dialogen ved at I henvender jer til Idrætssamvirket i Skanderborg ved sekretær, kultur og fritidskonsulent i Skanderborg Kommune, Trine Jørgensen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .